Bedrift
Menu item

Ren Hverdag

Fra enkel shining til full pakke
Vårt team bistår deg med alt fra vanlig rengjøring til hjemmetjenester som vask og stryking av skjorter, vanning av planter og mye annet. Du kan enkelt se tilgjengelige tidspunkter i vår digitale bookingtjeneste og på en - to - tre får du litt mer ro i sjelen før gjestene kommer.
Bestill digitalt - ingen bindingstid
Hos oss kan du bestille rengjøring digitalt, betale med VIPPS, og deretter lene deg tilbake. Du trenger ha noen fast vaskeavtale hos oss - benytt deg av muligheten når det er ekstra godt å komme til nyvasket bolig!
Bruk tiden på det som er viktig i livet
Våre hyggelige renholdere skal gi deg en ting mindre å tenke på, slik at du kan prioritere det som er verdifullt for deg. Stresser du i hverdagen er rengjøringstjenester et velferdstiltak som senker skuldrene og bidrar til økt trivsel.
Et smart og miljøgunstig valg
Et rent hjem skal bidra til et sunt og hygienisk innemiljø. Derfor benytter vi kun nøye utvalgte rengjøringsprodukter som er miljøsertifiserte. Mellom oppdragene kjører vi elektrisk slik at tjenesten du kjøper har et lavest mulig klimaavtrykk.
Våre ansatte er underlagt norske arbeidstidsbestemmelser og tariffer
Vi engasjerer oss i kampen mot svart arbeidskraft og jobber for økt grad av sertifisering av renholdsbransjen i Norge. Våre medarbeidere har arbeidsavtaler som samsvarer med norsk lovgivning og har fått opplæring i kundebehandling og personalledelse.