Bedrift
Menu item

Våre tjenester for private hjem

Vårt team bistår deg med alt fra vanlig rengjøring til hjemmetjenester som vask og stryking av skjorter, vanning av planter og mye annet. Du kan enkelt se tilgjengelige tidspunkter i vår digitale bookingtjeneste og på en-to-tre får du litt mer ro i sjelen før gjestene kommer.
Hos oss kan du bestille rengjøring digitalt, betale med VIPPS, og deretter lene deg tilbake. Du trenger ikke ha noen fast vaskeavtale hos oss - benytt deg av muligheten når det er ekstra godt å komme til nyvasket bolig!
Hverdags - fra 490,-
Med hverdagsvasken får du en rimelig og rask rengjøring som tar for seg støvsuging og vask av alle gulv, støvtørk, speilflater, vask, WC, dusj og armatur. Den lille prikken over i-en er å komme hjem til en oppredd seng.
Grundig - fra 990,-
De aller fleste setter pris på et rent og strøkent hjem. Med denne vasken går vi grundig gjennom alle rom og bad slik at du kan roe helt ned og prioritere det som betyr mest for deg. I tillegg til punktene i hverdagsvasken går vi over alle flater opp til 180 cm, fjerner flekker, går over lister, karmer og brytere, tømmer søppelet og tørker over utvendige skuffer og skap.
Nedvask - fra 1990,-
Vi tilbyr flyttegaranti og tar ansvar for alle reklamasjoner på rengjøring ved flyttevask. Det betyr at du kan forlate huset eller hybelen uten å måtte kontrollere eller komme tilbake for å følge opp rengjøringen.
Vi tilbyr også byggvask for kunder som skal flytte inn i ny bolig, visningsvask, vinduspuss, tepperens/møbelrens og andre tilleggstjenester som bidrar til en mindre stressende hverdag.

Våre tjenester for bedrifter

Et godt arbeidsmiljø forutsetter et sunt og rent inneklima og god hygiene. Vi som jobber i Ren Hverdag har over 12 års erfaring fra renholdsbransjen og har god kunnskap om hva som skal til for å opprettholde et rent kontormiljø og hvordan dette kan bidra til reduserte vedlikeholdskostnader og økt nærvær på arbeidsplassen. Ta kontakt med oss for å avtale tid for befaring og et uforpliktende tilbud.